nedjelja, 26. listopada 2014.

Najdraži proizvodi ove jeseni :) :)

Kao što sam pisala i o najdražim proizvodima prošlog ljeta tako ću vam i sada predstaviti preparate koji su me osvojili ove jeseni, ovoga puta neću se samo bazirati na proizvodima za lice i kosu, već i na onima za tijelo (tuširalicama i losionima). Ove jeseni se dogodila značajna promjena u mom životu, a to je odlazak na fakultet te selidba u novi grad, Split :). Kao i kod svake cure, novi grad = shopping !! :D


Pa započnimo :

NIVEA Hidra IQ~ mlijeko za tijelo

Mlijeko je nedavno izbačeno na tržište s novim izgledom bočice i odmah sam ga nabavila! :D. Naime bočicu je dekorirao višestruko nagrađivani dizajner Yves Behar i izgleda super. Mlijeko je predviđeno za izrazito suhu kožu, obogaćeno je bademovim uljem koji pruža djelotvornu njegu i intenzivno hrani kožu. Hidra IQ potiče nastanak akvaporina- a to su hidratacijski kanali, koji omogučuju vlaženje stanica kože. Jako sam zadovoljna proizvodom, kvaliteta se može vidjeti jer je koža meka i nije crvena niti svrbi kao kad je suha. Proizvod možete kupiti u dm-u po cijeni od 30 kn.


Orahovo ulje za kosu 

Orahovo ulje spada pod prirodnu kozmetiku, a namjenjeno je tamnijim nijansama kose. Kosi vraća sjaj i volumen, a također je namjenjeno za opadanje kose ili oštećenja vlasišta jer dijeluje regenerirajuće. Koristi se tako da jednu istisnutu dozu ravnomjerno nanesemo na kosu. Ulje se može koristit svakodnevno, ali naravno ukoliko imamo masniju kosu trebamo pripaziti i koncentrirati se uglavnom na sjaj vrhova. Također upozoravam vas ulje aplicirajte na mokru kosu, radi lakše apsorpcije i boljeg volumena. Proizvod možete kupiti u dm-u po cijeni od oko 30 kn. 


BIO Beaute by NUXE ~ BB krema 

Prije otprilike tjedan dana dobila sam ovu BB kremu i dojmovi su jako pozitivni. Nuxova kremica dolazi u bijeloj plastičnoj tubi s uskim aplikatorom koji je odličan jer sami možemo regulirati koliko želimo istisnuti kremice, za razliku od nekih proizvoda gdje samo curi i pola proizvoda zaostane na čepu. Moja Bb krema je medium ( srednja) i jako je gusta. Lako se razmazuje na lice i odlično prekriva, također ostaje jako dugo na licu, npr. danas sam ju stavila oko 13 h, i u 20 h kada sam došla doma lice je izgledalo još uvijek odlično, kao da sam se našminkala prije dva, tri sata.  Jako sam zadovoljna kremicom, lagana je i hidratizira, zamijenila je moj dosadašnji Maybelline puder, kojeg sam koristila redovito nekih godinu dana. Krema je došla na tržište prije par mijeseci i možete je pronači u ljekarnama po cijeni od 120 kn.


Essence lipliner ~ 06 i 07

Jako cijenim essence olovke za usta, kvalitetne su i jako pristupačne cijene. Ove dvije nijanse sam nosila tijekom cijele jeseni . 06~ satin mauve je tamnija roza boja, odiše jeseni, savršeno se uklapa u noćni look. 07~ cute pink mi je naj draža njihova olovkica, prekrasne je kričavo roze boje, odlična za dnevni i sportski look :D  Možete je pronaći u svakoj dm prodavaonici po cijeni od 9kn.  


NAIF ~ balzam za kosu 

Jedva sam čekala da vas upoznam s ovim čudom!! Ovaj balzam mi je proporučila sestra, apsolutno me je oduševio, dolazi u gumenoj boci od zamislite, 1000 ml, kada čujete za cijenu bit čete još više iznenađeni!! Balzam se nanosi na isti način kao i svaki regenerator za kosu, a ispire se toplom vodom. Kosu ostavlja zadivljujuće mekom, sjajnom i nježnom na prstima kao da ste taman izašli iz salona, a šuška se da se tamo i koristi :D. Proizvod možete kupiti u bilo kojem Konzumu po cijeni od 20 kn !!!! :)))) 

YVES ROCHER Jardins du Monde~ Gel za tuširanje od zelenog čaja 

Prekrasna tuširalica odmah me osvojila jer obožavam zeleni čaj i YVES proizvode, savršeni spoj dolazi u malenom pakiranju od 200ml. Gel se umjereno pjeni i ostavlja kožu mirisnom i glatkom, a uz to tijekom tuširanja možete uživati u prekrasnom opuštajućem mirisu zelenog čaja iz Kine. Proizvod sam pronašla u YVES trgovini u Splitu po nevjerojatnoj cijeni od 15 kn. :) :)

DOLIVA ~ Balzam za grube i suhe ruke

Balzam sam dobila na poklon, a bio je proizvod gratis. Dolazi u plastičnoj tubici od 100ml. Odličan je za ove hladne Splitske dane gdje je bura nemoguća ! Balzam sadrži maslinovo ulje i ulje jojobe koji zajedno štite vaše ruke od isušivanja. Ima jako lijep miris i kožu čini mekom i glatkom na dodir. Krema se jako brzo upija i ne masti se, što mi je odlična stvar jer mrzim kada sve oko sebe zamastim zbog kreme koja loše upija. :D 


Lip butter~ Vanilla & Macadamia

Mislim da nema potrebe da konkretno pričam o  ovom maslacu za usta. Prvenstveno mogla bih pričati do sutra kako mi je ova malena sitnica osvojila srce, a da i ne spominjem koliku buku je napravila u blogerskom svijetu. Sadrži shea maslac i bademovo ulje, njeguje usne i hidratizira ih, ostavlja ih mekima i mirisnima. Možemo ga kupiti u bilo kojem dm-u po cijeni od 20 kn. 

Koji su vama naj draži preparati ove jeseni?

Ukoliko želite da neki određeni proizvod recenziram, slobodno napišite u komentar! :) pozz :*


Broj komentara: 10:

  1. Uh, svašta mi je divno ove jeseni, najviše bih izdvojila ulja za tijelo. A sad želim ovaj balzam, ne mogu vjerovat da je samo 20 kn!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja također volim ulja
      haha da, tako dobro a tako jeftino, preporučam ti :D

      Izbriši
  2. Baš si me zainteresirala za ovaj balzam za kosu!!! Sigurno ću ga kupiti da ga isprobam!

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš mi je drago ! :D javi mi rezultate :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Essence olovke i sama koristim, a za balzam si me zainteresirala. Količina i cijena su da padnes na dupe!:D

    OdgovoriIzbriši
  5. imala sam ovo Orahovo ulje za kosu, ali sam ga uvijek nanosila na suhu :/ sad mi je jasno zašto to nije izgledalo kako treba hehe :D
    Essence olovke i sama volim :D kvalitetne, a lijep izbor nijansi :D

    OdgovoriIzbriši
  6. haha, sad znas za ubuduce :D
    Da, super su narocito cijena :)

    OdgovoriIzbriši
  7. I sama često koristim NAIF balzam :) samo ja više volim onaj u zelenoj varijanti. Kosa je jaaako meka i svilenkasta. Baš mi je drago da si ga spomenula.

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam taj još pronašla, gdje ga ima kupiti? isto Konzuim ili ?
    Drago mi je da si zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši