četvrtak, 25. rujna 2014.

NUXE Huile Prodigieuse®

NUXE Huile Prodigieuse - Recenzija

suho ulje za lice, tijelo i kosu :)

 

Luksuz u maloj bočici, Nuxe suho ulje višenamjenski je proizvod, sastoji se od 6 čudotvornih biljnih ulja: lješnjaka, makadamija, slatkog badema, kamelija, gospine trave i borača te je bogato vitaminom E čime štiti hidrolipidni film kože i potiče njenu obnovu. 

Upotreba NUXE ulja na kosi: 

Stavite nekoliko kapljica ulja na dlanove i prođite prstima po kosi ili stavite samo na vrhove, ulje ima suhu teksturu pa neće zamastiti vašu kosu. Kosa će dobiti prekrasan zagleđen izgled, biti obnovljena, zaštićena i jakoo lijepo mirisati :) miris traje cijeli dan.

 Upotreba NUXE ulja na koži:

Nuxe ulje veoma se lako nanosi na kožu i brzo se upija, koža postaje podatnija, nahranjena i meka na dodir. Možemo ga  koristi i kao parfem :)  a također i za masažu.

  Upotreba NUXE ulja na licu:

Nuxe ulje možete primjenjivati i na licu. Ujutro i navečer stavite ulje na lice, ili ga pomiješajte s puderom. Ja ga još uvijek nisam isprobala na licu, ako imate neka iskustva s primjenom ulja na lice javite mi ! :)

Ulje dolazi u staklenoj bočici od 50 ml i 100 ml, cijena mu je poprilično visoka pa tako malo pakiranje od 50 ml stoji oko 140 kn a veće od 100ml 240 kn. Ulje koje mi se još više sviđa od ovaga je također NUXE ali s zlatnim šljokicama <3 nadam se da ću ga što prije imati u rukama !!

 

 Kakva su vaša iskustva sa Nuxe uljima?

Koje vam je naj draže?

4 komentara:

  1. Meni je i na licu super, posebno sada kad dolaze hladni dani što mi izsuše kožu na licu. Jedan špric je dovoljan i lepo se razporedi/razmaže i brzo se upije. Ali ipak to prakticiram samo uveče, jer se bojim da bi se previše svjetlila kroz dan :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam jos isprobala nuxe proizvode ali kako vidim jako su dobra.Voljela bih zlatno probati ♥♥

    OdgovoriIzbriši