nedjelja, 21. rujna 2014.

Baylis & Harding kozmetika


  
   
Imate pre osjetljivu kožu?
Ili samo želite luksuzni tretman kod kuće ?

Proizvod koji apsolutno oduševljava Baylis & Harding -moonlight lavender savršen je izbor za sve koji se muče s pre osjetljivom kožom sklonom svrbežu, peckanju i crvenilu. Glavni sastojak je lavanda koja smiruje, opušta i otklanja osjećaj napetosti, a uz to hrani, umiruje i njeguje kožu.
 Set se sastoji od gela za tuširanje, losiona za tijelo i kompaktnog sapuna.   


Proizvod me apsolutno oduševio, inače sam veliki ljubitelj lavande zbog njenog blagog učinka koji umiruje nadraženu kožu, al uz to ostavlja baršunast i hidratantni učinak.
Set ću detaljnije opisati, pa započnimo s Baylis & Harding gelom za tuširanje:

Baylis & Harding- Moonlght lavender- Calming body wash


Gel se nalazi u malom pakiranju od 100ml, no nemojte da vas to spriječi pri kupnji. Iako na izgled jako malo pakiranje djeluje kao za jednu upotrebu to nije tako, može se koristiti mnogo više puta ! Jako je ugodna opuštajućeg mirisa i čini vašu kožu svilenkastom.
  
Baylis & Harding- Moonlight lavender- Moisturising body blam

 Losion se također nalazi u malom pakiranju od 100ml. U koliko imate jako osjetljivu kožu (poput moje) ovakav losion će vam umiriti kožu (posebno preporučam nakon depilacije) i ostaviti ju glatkom na dodir. Također poboljšava napetost kože i održava je u zdravoj ravnoteži.
Baylis & Harding- Moonlight lavender- Cleansing soap- savon
 
  
Kompaktni sapun od lavande 100g zapakiran je prvo u plastičnu foliu a zatim u kartonsku kutijicu. zbilja je kvalitetan i možete ga slobodno prelomiti (neće popucati) kako bi ga mogli lakše koristiti. Koristila sam ga kao sapun za lice. Imam izrazito masnu kožu, a sapun od lavande je jako isuši nakon čega stavljam kremu  Sudocrem. Odlična kombinacija !



Proizvod se može naći po  pristupačnoj cijeni u svim drogerijama.

Nadam se da vam se post svidio i da ste pokupili poneki novi savjet :) slobodno komentirajte :)


Broj komentara: 12:

  1. Drago mi je da ti se sviđaju :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaoooo, čestitam na prvoj recenziji. Super jeee. <3 Imam doma puno njihovih proizvoda jer stalno kupujem njihove setove kad su razni popusti na njih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tii <3 <3 stvarno su savršeni, u dalmarea sam našla njihov veliki set,kao ormarić u kojem ih ima punoo,po cijeni od 200 kn, skupo je al isplativo s obzirom koliko uštediš :D :D

      Izbriši
  3. zar ne mislis da je malo preagresivno da tako isušuješ kožu sa sapunom pa ju mažeš sa sudocremom?
    Na taj nacin ce se samo još više mastiti....i masnoj je koži potrebna hidracija ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako se samo pere u sapunu onda ce se poceti luciti previse masti,ali posto ona odma nakon sapuna stavlja kremu lice bude dovoljno hidratizirano ;))

      Izbriši
    2. Da,slažem se sa Sarom,da koristim stalno samo sapun onda bi mi bila još masnija,ovako je taman i da nadodam ovo mi je prva kombinacija koja mi je pomogla pri čišćenju lica,koristila sam razne proizvode i nisu mi pomagali :)

      Izbriši
    3. pa okej ako je krema koja se nanosi hidratantna, ali tu tekstu pise Sudocrem,a ta krema također isušuje :/

      Izbriši
  4. ovo izgleda jako zanimljivo :D nisam nigdje vidjela ovaj set :D
    inače nisam neki ljubitelj mirisa lavande, no zainteresirala si me za ovaj sapun, jer i sama imam masnu kožu i oduševljava me kad ju nešto lijepo opere i pri tome riješava svog masnog sjaja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) možeš kupiti i obični sapun od lavande,u dm-a ih ima za samo 5 kn a sasvim su prirodni,a ovaj je dosta jači pa bolje da ga kombiniraš s kremom :D

      Izbriši
  5. Imala sam jedan njihov set i nisam bila zadovoljna jer je čudno mirisao :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Koji točno? Ovaj od lavande stvarno obećava :D

    OdgovoriIzbriši