utorak, 23. rujna 2014.

Moji najdraži proizvodi ovoga ljeta :) ;)
























Kao što ste saznali u naslovu u ovom postu podijelit ću s vama svoju najdražu kozmetiku ovoga ljeta!

Uz kozmetiku tu su i gumene narukvice koje su mi bile glavni i neizostavni nakit, a savršeno su se stapale s lakovima  veselih boja poput ljeta <3. Naravno, ništa ne ide bez dobrog parfema, a  iako ga imam već od prije, ovog ljeta dobio je glavnu ulogu, cvijetni miris Ck-a.



LOREAL PARIS - CASTING Sunkiss gel

Odličan proizvod,uz pomoć njega sam napokon uspjela izaći iz crvenih pramenova ! 
Gel možemo nanijeti na cijelu površinu  kose ili na  samo određene pramenove koje želimo posvijetliti, predviđen je za korištenje na ne obojenoj kosi.
Djeluje na način  da posvijetli kosu za jednu nijansu, pa ga možete koristiti više puta i sami sebi korigirati boju kose, uz to gel ima i odličan miris :)Kosa dobiva lijepi osunčan  prirodni izgled! ( više u budućoj recenziji )

 Proizvod sam kupila u dm-u po cijeni od oko 50 kn




MAYBELLINE NY Affinimat tekući puder



Po mom mišljenju odličan je za ljeto jer ima slabije prekrivanje pa lice izgleda mnogo prirodnije,ali ga iz istih razloga ne preporucam za večernje izlaske. Lako se razmazuje i uklanja sjaj na licu.

Kako ste do sada imali priliku saznati imam pomalo problematično lice i ne smijem koristiti "jake" pudere koji izrazito začepljuju pore, pa mi ovaj odgovara.
Moj je za masnu i kombiniranu kožu, broj 14.
Možete ga pronaći u drogerijama po cijeni od 54,90 kn



BALEA HYGIENE-HANDGEL- antibakterijski gel za ruke

Gel za dezinfekciju ruku uvijek dobije mjesto u mojoj torbi.:)
Bit ću iskrena i priznati da me pomisao na puste bakterije koje su oko nas pomalo plaši i zbog toga ovaj gel jako cijenim ;D
Vrlo lagano se nanosi i ubija 99% bakterija na koži te ju odmašćuje. Naglasit ću da zbog etanola jako isušuje ruke pa pripazite da stavite optimalnu količinu.
Nalazi se u praktičnoj bočici od 50ml koja se svugdje uspije progurati.
Kupila sam ga u dm-a po povoljnoj cijeni od 6,90 kn 


GOLDEN ROSE mat ruž za usne :)

 

Saznala sam za njega putem prijateljice i morala sam ga kupiti. Mat ruž za usne dolazi u plastificiranom pakiranju zbog kojeg ima još luksuzniji izgled, te, još važnije, daje nam sigurnost da ruž nije već isprobavan. Odlične je kvalitete, dugo stoji na usnama i lagano se razmazuje. Već s jednim potezom usne su potpuno prekrivene i nema potrebe da još jednom prelazite.

Moj je kričavo roze boje broj 08, nažalost nisam ga slikala jer mi fotografije nisu ispadale dovljono realne boje :/


Pronašla sam ga u Golden Rosea po odličnoj cijeni od 34 kn 


GARNIER Ultra Doux -maska za kosu

Maska za krhku i lomljivu kosu sastoji se od matične mliječi, propolisa i meda. Jača, štiti i njeguje kosu, obnavlja ju do vrhova i uklanja osjećaj težine. Ekstrat propolisa pomaže u obnovi već ispucale kose, a matična mliječ jača kosu.
Kosu mi je donekle dovela u red jer je jako oštećena  s obzirom da sam dvije godine bila redhead :))

Dolazi u pakiranju od 300ml a često se može naći na sniženjima pa sam tako ja svoju platila 20 kn u dm-a.


KOKOSOVO ULJE :)

Otkada sam isprobala kokosovo ulje (ovo ljeto) euforija za njim nije prestala! Oduševljena sam njegovim prekrasnim mirisom (totalno rafaello <3), odlično upija, nakon nanošenja koža je baršunasto glatka, bez masnog traga. Također sam ga koristila za kosu ( malu količinu sam stavljala na vrhove, inače bi se kosa zamastila) djeluje tako da oporavlja suhu i oštećenu kosu.
Kokosovo ulje je u krutom stanju pa ga morate zagrijati prije upotrebe (na primjer u vodenoj kupelji il sušilom za kosu).
Možete ga pronači u svakoj ljekarni!




Koja je vama bila naj draža kozmetika ovoga ljeta?
Koji ruž, parfem ili preparat za kosu?? Čekam na vaše komentare :):3:D

Broj komentara: 10:

  1. Definitivno najdraza kozmetika ovog ljeta Maybeline Baby lips svih vrsta, Golden rose mat ruzevi obicno u nijansama roze boje, Garnier fructis maska za kosu s keraphyll-om i uljem vocnog ekstrakta amle, Regenerator Aussie marke za ostecenu i ispucalu kosu, Niveini proizvodi su me odusevili, a neki od njih su mlijeko za tijelo od arganovog i jojobinog ulja, te sampon od kokosa.. Umjesto parfema sam koristila i jos uvijek koristim L'erbolario Iris parfumiranu kremu, predivno mirise i ostavlja kozu barsunastom :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja :*
      Aussie proizvode definitivno moram isprobati,a namjeravala sam i ostale Garnierove maske jer kao što vidiš ova s propolisom mi je odlična :D
      Slažem se da su Niveini proizvodi super,a što se tiče parfema ipak su mi standardni draži :) :*

      Izbriši
  2. imam i ja GR broj 8 :))) i ne samo njega nego i 04, 10 i 12 :)

    OdgovoriIzbriši
  3. baš mi je drago da ti je odgovarao ovaj L'oreal gel za posvjetljivanje,,
    Balea antibakterijski gel i sama volim, ima mi odličan miris..
    isto kao volim koristiti i kokosovo ulje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gel mi je stvarno pomogao :) izgleda da imamo puno toga zajedničkog :D

      Izbriši
  4. Sviđa mi se post, jako je zanimljiv i koristan, svaka cast ;). Najdraza krema ovo ljeto mi je bila dove za ruke, naime koristila sam sredstvo za ciscenje metala i nagrizlo mi je kozu i ta krema me spasila zaistabje ucinkovita. :)) Sto se tice lakova za nokte najdrazi mi je svijetlo plavi koji cesto koristim :3 Jedva cekan nove postove da naucim nesto novo :) Bravo! ♥

    OdgovoriIzbriši
  5. JADNA MOJA haha :*
    ja također obožavam svijetlo plave lakove,pre slatki su :D
    Hvala puno <3

    OdgovoriIzbriši